Scroll Top

MANIKURA

MANIKURA

Tretman klasične manikure je najčešći oblik manikure, pogodan za sve vrste noktiju i kutikula, koji njeguje Vaše ruke i nokte i pomaže im da održe vlažnost i njegovan izgled. Tretman uključuje oblikovanje noktiju, kupku koja omekšava kuitkulu, odstranjivanje viška kožice steriliziranim priborom i njegu noktiju i kutikule.

...Odaberite vašu omiljenu kombinaciju za manikiru

Opuštajući aspekt manikure omogućuje vam da se oslobodite stresa, opustite i uživate u “vremenu za sebe”. Ako se odlučite za lakirane nokte u svojoj manikuri, ovo može biti zabavan način da izrazite svoju osobnost i eksperimentirate s bojama i trendovima nail arta.

1.Priprema: Ruke se temeljito peru kako bi se uklonile nečistoće i ulja s kože, a zatim se oblikuju nokti i uklanjaju zanoktice.

2. Njega kože: Nakon oblikovanja noktiju, koža oko noktiju se tretira hidratantnom kremom ili uljem kako bi se spriječilo pucanje i suhoća.

3.Nanošenje laka: Kada su nokti i koža pripremljeni, nanosi se lak za nokte. Postoji mnogo različitih boja, nijansi i završnih slojeva laka za nokte koji se mogu koristiti.

4.Dodatni tretmani: Uz osnovne korake, mnogi kozmetički saloni nude dodatne tretmane poput parafinske kupke za ruke, masaže ruku i lakiranje gel lakom koji traje dulje od običnih lakova.

može pomoći u održavanju zdravlja noktiju i kože ruku. Redovito njegovanje noktiju može spriječiti lomljenje i listanje noktiju, a hidratantni tretmani mogu spriječiti suhoću kože oko noktiju. Manikura također može biti sjajan način za opuštanje i brigu o sebi, a lijepi i njegovani nokti mogu poboljšati samopouzdanje i ukupni izgled ruku.

Uređeni nokti su čisti i besprekorno oblikovani. Njihova površina je glatka i sjajna, a boja noktiju je zdrava i prirodna. Kutikule oko noktiju su uredno negovane i ne prelaze preko nokatne ploče. Dužina noktiju je prilagođena vašem ukusu i potrebama, bez oštrih ivica koje bi mogle uzrokovati povrede.

Nail art, ako je prisutan, može dodati dodatnu estetiku. To može uključivati manikirane nokte s elegantnim dezignima, bojama ili nail art detaljima, koji se slažu s vašim stilom.

Općenito, uređeni nokti pružaju dojam pažnje prema detaljima i ukazuje na osobu koja brine o svom izgledu. Održavanje uređenih noktiju također može doprinijeti vašem samopouzdanju i cjelokupnom dojmu koji ostavljate.

  1. Hidratacija: Uređeni nokti često su hidratizirani. To znači da su nokti i koža oko noktiju dobro hidratizirani kako bi se spriječila suhoća i pucanje.

  2. Neizlizani: Uređeni nokti ne pokazuju znakove istrošenosti ili oštećenja. Nema pukotina, ogrebotina ili krhkih dijelova na noktima.

  3. Pravilna njega: Osoba s uređenim noktima redovito brine o njihovoj higijeni i zdravlju. To uključuje redovito rezanje i oblikovanje noktiju, kao i upotrebu kvalitetnih proizvoda za njegu noktiju.

  4. Zdrav izgled: Boja noktiju je prirodna i zdrava, bez znakova infekcija, žutila ili drugih nepravilnosti. Bijela mrlja na noktu može ukazivati na nedostatak kalcija ili druge probleme, pa je važno obratiti pažnju na takve znakove.

  5. Bez zanemarenih kožica: Uređene nokte prate i uređene kožice. Ne smiju biti oštećene ili pretrpane, a kutikule oko noktiju mogu se lagano gurati unatrag ili hidratizirati kako bi bile uredne.

Sve ove karakteristike zajedno čine uređene nokte privlačnima i zdravima te doprinose općem dojmu osobe koja ih njeguje.

Privacy Preferences
Ova Izjava o privatnosti odnosi se na povjerljivost osobnih podataka koji su prikupljeni prilikom dolaska na stranicu www.BeautyGlow.hr