Scroll Top

Trajni lak

Trajni lak

 je popularna tehnika lakiranja noktiju koja pruža dugotrajniji rezultat u usporedbi s klasičnim lakiranjem noktiju. Evo nekoliko ključnih informacija o trajnom laku:

Sjaj koji traje, boje koje oduševljavaju!

Prije nego što se odlučite za trajni lak, preporučuje se konzultirati se s profesionalcem u salonu kako biste dobili najbolje rezultate i izbjegli moguće probleme s noktima.


Brzo sušenje
Otpornost na ogrebotine
Prirodan izgled
Manje održavanja
Raznolikost boja i efekata
Manje ljuštenje i pucanje

  1. Postupak: Trajni lak se nanosi u nekoliko koraka. Prvo se nokti pripremaju, čisti i oblikuju. Zatim se nanosi baza koja pomaže pri prianjanju trajnog laka. Nakon toga, nanosi se sloj trajnog laka u boji, a svaki sloj se suši pod UV ili LED svjetlom. Na kraju, nanosi se sloj završnog premaza koji osigurava dugotrajnost i sjaj.

  2. Trajnost: Trajni lak traje duže od klasičnog laka za nokte, često između 2 do 3 tjedna. To je zato što se slojevi trajnog laka čvrsto povezuju s noktom, čime se smanjuje vjerojatnost pucanja ili ljuštenja.

  3. Boje i dizajni: Trajni lak dolazi u raznim bojama i nudi brojne mogućnosti za dizajn noktiju. Moguće je kombinirati boje, dodavati ukrase ili raditi različite uzorke.

  4. Uklanjanje: Uklanjanje trajnog laka najbolje je obaviti u salonu, ali može se i kod kuće koristeći acetonske blazinice. Važno je slijediti upute i ne pokušavati oguliti ili oštetiti nokte tijekom procesa uklanjanja.

  5. Njega noktiju: Iako je trajni lak dugotrajan, važno je i dalje pružati odgovarajuću njegu noktiju. To uključuje redovito hidratiziranje i izbjegavanje agresivnih sredstava.

Prije nego što se odlučite za trajni lak, preporučuje se konzultirati se s profesionalcem u salonu kako biste dobili najbolje rezultate i izbjegli moguće probleme s noktima

Trajni lak za nokte predstavlja inovativnu tehniku lakiranja koja osigurava dugotrajan i besprijekoran izgled noktiju. Ovaj popularan tretman donosi niz prednosti, uključujući brzo sušenje zahvaljujući UV ili LED svjetlu, izdržljivost koja omogućuje održavanje savršenog izgleda i nakon svakodnevnih aktivnosti, te smanjenu potrebu za čestim održavanjem. Trajni lakovi su dostupni u raznolikim bojama i efektima, pružajući korisnicima mogućnost personalizacije noktiju prema vlastitom stilu. Osim estetskog aspekta, trajni lak također može pružiti potporu lomljivim noktima, čineći ih otpornijima na pucanje. S obzirom na brže uklanjanje u usporedbi s drugim tehnikama poput gela, trajni lak postaje popularan odabir u salonima za nokte, gdje stručnjaci koriste različite marke i formule kako bi postigli željeni izgled i dugotrajan rezultat.

Privacy Preferences
Ova Izjava o privatnosti odnosi se na povjerljivost osobnih podataka koji su prikupljeni prilikom dolaska na stranicu www.BeautyGlow.hr